top of page

GARAGE SAP, UW PRIMAGAZ-VERDELER IN ALVERINGEM

Actuele prijzen voor de gasflessen van Primagaz

De prijs voor gasflessen van Primagaz wijzigt voortdurend. Deze tarieven worden wekelijks door Garage Sap aangepast. Houd er wel rekening mee dat er ook statiegeld wordt geïnd ten bedrage van € 15 voor propaanflessen van 10,5 kilogram (PrimaBlue 10, PrimaBlack 10 en PrimaClip 10). Bij de grotere gasflessen van Primagaz bedraagt het statiegeld € 25 (PrimaBlue 46). Dit statiegeld moet garanderen dat de lege gasflessen van Primagaz opnieuw gevuld kunnen worden in een erkend vulcentrum. Na indiening bij uw Primagaz-verdeler krijgt u het betaalde statiegeld uiteraard terug.

Dagprijs gasflessen Primagaz d.d. 15/02/2024

PRIMABLUE10

€ 35,00

PRIMABLACK10

€ 35,00

PRIMABLUE46

€ 149,00

PRIMACLIP10

€ 35,00

PRIMABLUE18

€ 49,00

MEER INFORMATIE OVER DE PRIMAGAZ-FLESSEN

De PrimaGreen 12 is een Primagaz-fles die met 12,5 kilogram butaan is gevuld. Deze Primagaz-flessen zijn te gebruiken bij temperaturen boven het vriespunt en zijn dan ook ideaal voor binnengebruik. Ook voor bijvoorbeeld onkruidbestrijding zijn deze Primagaz-flessen zeker geschikt. Deze Primagaz-flessen zijn geschikt voor gebruikstemperaturen van 0 tot 50° Celsius.

De PrimaBlue 10 is een Primagaz-gasfles met 10,5 kilogram propaan. Deze gasflessen van Primagaz hebben een gebruikstemperatuur van -45° Celsius tot 50° Celsius. Deze gasflessen van Primagaz zijn geschikt voor buitengebruik en gebruik in de caravan. Deze Primagaz-flessen zijn ook verkrijgbaar in een zwarte uitvoering met een buitendraad. Deze zogenaamde PrimaBlack 10-gasflessen zijn zowel binnen als buiten te gebruiken, bijvoorbeeld voor onkruidbestrijding of voor de barbecue. De lijn PrimaBlue 46 bestaat dan weer uit Primagaz-flessen met 46,5 kilogram propaan, wat ze uitstekend geschikt maakt voor de warmwaterproductie.

De PrimaClip 10 is ten slotte een propaangasfles met een inhoud van 10,5 kilogram. Deze gasflessen van Primagaz zijn speciaal gemaakt om heftrucks aan te drijven en zijn enkel te gebruiken voor vloeistofafname. Deze Primagaz-flessen zijn compatibel met alle LPF-heftrucks en zijn dankzij het EasyClip-mechanisme heel eenvoudig aan te sluiten.

primagaz, Garage Sap
meer

NEEM VANDAAG NOG CONTACT OP MET GARAGE SAP, UW LOKALE PRIMAGAZ-VERDELER IN ALVERINGEM.

bottom of page