top of page

GARAGE SAP HELPT U BIJ DE AANSCHAF VAN EEN FORD

Aankoopbegeleiding in West-Vlaanderen

Ford behoort tot de vijf grootste autobouwers ter wereld en die status kan het alleen behouden door absolute topkwaliteit te leveren. Een Ford kopen is dan ook zeker een goed idee, maar tegelijkertijd kan het aanbod misschien wel overweldigend zijn. Met verschillende bekende lijnen als de Fiesta, de Focus en de Mustang is dat inderdaad al snel het geval. Bovendien zijn er ook nog eens talloze keuzeopties en dat maakt het er echt niet eenvoudiger op. Daarom helpt Garage Sap u verder.

ERVARING ALS GARANTIE VOOR DE JUISTE KEUZE

Garage Sap is zelf geen Ford dealer, maar is wel gespecialiseerd in Ford. Hier kennen we met andere woorden heel wat over deze wagens en wat er zich onder de motorkap bevindt. Dat is een groot voordeel. Zo kunt u niet alleen een mooie Ford kopen, maar bent u ook helemaal zeker van uw stuk.

Wilt u een Ford bedrijfswagen kopen? Dan houden de experts van Garage Sap natuurlijk ook rekening met de CO2-uitstoot en de fiscale consequenties daarvan.

SAMEN NAAR DE FORD DEALER

Bij ons vindt u met andere woorden geen toonzaal boordevol modellen, maar gaan we mee naar de Ford garage om er u wegwijs te maken doorheen de verschillende keuzemogelijkheden. U wordt er voorzien van uitleg en u kunt ter plaatse vragen stellen.

meer

WILT U EEN FORD KOPEN EN ONTVANGT U GRAAG EXTRA ADVIES EN INFORMATIE? NEEM DAN CONTACT OP MET GARAGE SAP EN ZIJ HELPEN U VERDER.

bottom of page