top of page

TAKELDIENST VOOR ONGEVALLEN IN WEST-VLAANDEREN EN NOORD-FRANKRIJK

Altijd snel ter plaatse

Garage Sap in Alveringem is een takeldienst met een uitgebreid wagenpark. Hierdoor kunnen ze vrijwel alle voertuigen takelen. De takeldienst is permanent bereikbaar voor noodgevallen of ongevallen in het noorden van Frankrijk en West-Vlaanderen. Ze zijn steeds snel ter plaatse met de benodigde wagens en personeel.

TAKELDIENST VOOR PERSONENWAGENS

Personenwagens die in de gracht terecht zijn gekomen of na een ongeval niet langer autonoom kunnen worden verplaatst, worden door ons opgehaald en naar de garage van uw wens gebracht. Uiteraard kunnen we de auto ook naar onze werkplaats in Alveringem brengen om aldaar de nodige herstellingen voor u uit te voeren. Hiervoor beschikken we over een Iveco lepel en een MAN plateauwagen.

TAKELDIENST VOOR BESTELWAGENS

Bestelwagens die in de gracht beland zijn of bij een ongeval betrokken zijn, worden eveneens door takeldienst Garage Sap opgehaald. Hiervoor beschikt dit takelbedrijf over een Volvo plateau met kraan.

TAKELDIENST VOOR LANDBOUWVOERTUIGEN

De takeldienst van Garage Sap is in staat om landbouwvoertuigen te takelen, ook wanneer deze zijn gekanteld of zich in een penibele positie bevinden. Hiervoor beschikt Garage Sap onder meer over een Volvo FH12 met 8x4-aandrijving en een kraan van 30 tonmeter en een Volvo FH12 met 8x2 aandrijving en een lepel van 30 ton geschikt voor zelfs de zwaarste takeljobs. Onder andere gekantelde sproeimachines en tractoren die in het water zijn beland, worden moeiteloos getakeld.

DEPANNAGE BIJ ZWARE VOERTUIGEN

Zowel zware vrachtwagens als zwaardere bestelwagens depanneren behoort eveneens tot de mogelijkheden. Met onze jarenlange ervaring hebben we vrijwel alle soorten ongevallen met zware voertuigen gezien. Melkwagens die in de gracht terecht zijn gekomen, gekantelde zware vrachtwagens die volledig beladen zijn, zwaardere bestelwagens die door de vangrails zijn gegaan, bussen die zich vast hebben gereden en zelfs ongevallen met bijzondere transporten passeerden allemaal reeds de revue.

meer

ONGEVAL GEHAD EN EEN TAKELBEDRIJF NODIG? BEL NU NAAR +32 58 28 82 25, OOK 'S NACHTS, IN HET WEEKEND OF OP FEESTDAGEN.

bottom of page