top of page

VERHUUR MINIBUS VOOR RUSTHUIZEN EN FAMILIALE UITSTAPPEN

Moderne en toegankelijke minibus huren in Alveringem

De door Garage Sap verhuurde minibus betreft een Ford Transit die uitstekend is onderhouden. Deze Ford Transit beschikt naast de bestuurdersplaats ook nog eens over acht zitplaatsen. Daarnaast heeft deze minibus een rolstoellift en is er aan de zijdeur een opstapje voorzien. De deuropeningen zijn ook extra breed en ze zijn volledig open te schuiven, waardoor er veel ruimte is voor het in- en uitstappen. Hierdoor is deze minibus ideaal voor rusthuizen of voor familiale uitstapen waarbij iemand minder goed ter been is.

VERHUUR MINIBUS MET ROLSTOELLIFT EN ACHT PLAATSEN

Deze minibus met rolstoellift kan worden gehuurd voor familiale uitstappen en staat ook ter beschikking van rusthuizen. De minibus wordt per gebruiksdag verhuurd en dit aan een tarief van 85 euro. In de prijs zit automatisch al 150 kilometer per gebruiksdag inbegrepen. Huurt u de minibus bijvoorbeeld voor drie dagen, dan mag u 450 kilometer met de minibus afleggen. Voor elke extra kilometer die daarbovenop komt, wordt 0,18 euro in rekening gebracht om de extra slijtage te dekken.

LET OP: geen toegang tot LEZ (=Lage Emissie Zone)

Prijs verhuur minibus: € 85 per gebruiksdag (incl. btw)

Inclusief 150 kilometer per gebruiksdag

Extra afgelegde kilometers: € 0,18 per km (incl. btw)

VEILIG DE WEG OP MET ONZE MINIBUS

De door ons verhuurde minibus wordt goed onderhouden en is correct verzekerd. Uiteraard leggen we u vooraf eerst nog even het een en ander uit zodat u veilig de rolstoellift kunt gebruiken en veilig de weg op kan.

WAARVOOR WORDT DE BUS NIET VERHUURD?

Buitenlandse reizen

Shuttledienst

Vrijgezellenfeest, ...

meer

WILT U EEN MINIBUS HUREN IN DE BUURT VAN ALVERINGEM? NEEM DAN CONTACT OP MET GARAGE SAP EN GA DE BESCHIKBAARHEID NA.

bottom of page